Denne siden er skrevet ut på www.aquaworld.no

SuperFlow Techno PRO 20000
Elektronisk flowregulator inkl
Superflow Techno Pro er en nyutviklet lavenergipumpe som har et digitalt display hvor du kan styre styrken på pumpen, samtidig som du får infomasjon om strømforbruket.
kr.4698,-
SuperFlow Techno PRO 20000
Informasjon
Superflow Techno Pro passer utmerket som pumpe til både vannfall, filter og som en ren sirkulasjonspumpe. Det digitale displayet som sitter montert på strømkabelen viser hvor mye strøm pumpen bruker. Superflow Techno Pro pumpen kan elektronisk justeres i hele 23 steg.
 
Du kan enkelt justere ned pumpen på våren/høsten hvor du ikke ønsker like høy sirkulasjon som på sommeren. På vinteren kan du justere den så lavt at du får en perfekt sirkulasjon samtidig som pumpen bruker svært lite strøm. 
 
Fordeler
- Beskyttelse mot tørrgang
- Pumpen har to filtermoduler, du kan ta av den ene for å minimere størrelsen på pumpen. Se samme detaljer på AquaPower Techno pumpene
- Pumpen kan brukes i saltvann da den ikke har deler i metall som er i kontakt med vann
- Pumpen kan tørrmonteres
- Nødvendige koblinger til 19/25/32/40/50 mm følger med
 
Display
På displayet kan du se hvilket program som pumpen er stilt inn på og hva strømforbruket er for det aktuelle programmet. Du kan skru av pumpen med en knapp. Du kan velge mellom 23 program. Dersom strømmen kobles ut, vil pumpen huske hvilket program den sto på sist.
 
Programmene
NB: Flow og løftehøyde er basert på optimale forutsetninger. Det vil si at dersom man kobler til f.eks. et filter, vil flowen gå ned avhenging av hvor mye motstand og avfall det er i filteret. Oversikten under er kun som en guide når det gjelder estimering av flow og løftehøyde.  
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tekniske data
Tips